Lgs sınavı öncesi ilçemizde bulunan 3 köy okulu ziyaret edilerek okulumuzun tanıtımı yapılmıştır

31.05.2023  tarihinde LGS öncesinde okul tanıtımı amacıyla köy okulları ziyaret edilmiştir.

31.05.2023  tarihinde LGS öncesinde okul tanıtımı amacıyla köy okulları ziyaret edilmiştir.

Ziyarete ;

Okul Psikolojik Danışmanları Zülfiye Onur ve Gökçe Melahat Artun

Bilişim Teknoloji Bölümünden Uğur Sağlam ve Habibe Akkuş

Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümünden Halil İbrahim Tanrıvermiş

Tarih öğretmenimiz Semra Çuku

Felsefe öğretmenimiz Yıldırım Taş

Müdür Başyardımcısı İhsan Çiçek katılmıştır.

Soğuksu Ortaokulu,Mehmet Tahir Taşer Ortaokulu,Burçakalan Ortaokulu  ziyaret edilmiştir. Okullardaki 8.sınıf öğrencileriyle görüşülüp okulumuzun alanları olan Bilişim Teknolojileri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri alanları hakkında öğrencilere bilgi verilmiştir.Bilişim bölümünden Uğur hoca ve Habibe hoca derslerin sınıflara dağılımını , ders içeriklerini öğrencilere aktarmıştır.Bilişim teknolojilerinden mezun olduktan sonra iş olanakları hakkında bilgiler verilmiştir.Yiyecek içecek bölümünden Halil hoca da kendi bölümüyle ilgili açıklamalar yapıp mutfakta neler yaptıklarını anlatmıştır.Öğrencilere mutfak bölümünde yapılan yemeklerle ilgili görseller gösterilmiştir.Semra hoca da okulun genel durumuyla ilgili bilgiler verip sözü rehberlik servisine bırakmıştır.Rehberlik servisi okulun olanaklarıyla ilgili bilgiler vermiş,pansiyon durumunu ayrıntılı bir şekilde anlatmıştır. Anlatımlar bittikten sonra okul tanıtım videosu izletilmiş olup sunuma son verilmiştir.Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilere sınavda başarılar dileriz :)

Rehberlik Servisi

Yayın: 02.06.2023 - Güncelleme: 02.06.2023 14:49 - Görüntülenme: 208