T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ÇALDIRAN - Çaldıran Zahide Mehmet Salih Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Bilgileri

-Okulumuz Çaldıran ilçe merkezinde bulunmaktadır. Okulumuzda karma öğrenci profili (kız -erkek karışık)  uygulanmaktadır.

-Okulumuz içerisinde erkek ve kız pansiyonları bulunmaktadır. Pansiyonlarla ilgili bilgiler okulumuzun sitesinde bulunmaktadır.

-Okulumuzda iki adet bölüm bulunmaktadır. Bunlar Bilişim Teknolojileri Alanı ve Yiyecek İçecek Hizmetleri 'dir. Bölümlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için lütfen BURAYA tıklayınız.

-Normal şartlarda meslek lisesi öğrencileri 12. sınıfa işletmelerde staja gitmektedirler. Ancak ilçemizde yeteri kadar işletme olmadığı için bu eğitimler yazın veya hafta sonları okulumuzda verilmektedir.

-Okulumuzu bitirdiğinizde istediğiniz yüksek öğretim bölümünü tercih edebilirsiniz. Anadolu lisesinden çıkan öğrenci ile aranızda puan farkı olmamaktadır Okulumuzun avantajı yüksek öğretim sınavını kazanamasanız bile elinizde bir mesleğin olmasıdır. Seçtiğiniz bölümle alakalı piyasada tutunabilecek bilgi ve beceri size kazandırılmaktadır. Mezun olduğunuzda bitirdiğiniz bölümle ilgili "İşyeri Açma" belgesi verilmektedir. 

-Okulumuzda;

         -1 adet yemekhane

         -1 adet konferans salonu

         -1 adet erkek pansiyon, 1 adet kız pansiyon

         -1 adet kütüphane

         -2 adet Bilişim Laboratuvarı

         -1 adet Yiyecek İçecek  Bölümü Mutfağı bulunmaktadır.

Okulumuzun Tanıtım Videosu:

 


 


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.06.2020 - Güncelleme: 09.06.2020 15:54 - Görüntülenme: 460
  Beğen | 0  kişi beğendi