8 Nisan 2025 tarihinde okulumuzda düzenlenen kariyer etkinlikleri kapsamında Kısık Ateş Akademi platformu ve uzman şefleri Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerimizle buluştu.
8 Nisan 2025 tarihinde okulumuzda düzenlenen kariyer etkinlikleri kapsamında Kısık Ateş Akademi platformu ve uzman şefleri Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerimizle buluştu.‘’Gastronomide Eğitimin Önemi” başlıklı bir seminer düzenlendi. Gastronomi alanında eğitim almanın ve mesleki gelişimin gerekliliğini vurgulayan bu etkinlik, öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Seminerin ardından gerçekleştirilen uygulamalı demo çalışmasında ise öğrencilerimiz, gastronomik bilginin pratiğe dönüştüğü keyifli bir deneyime tanıklık etti. Şef Gülçin Kaya rehberliğinde hazırlanan kavanozda San Sebastian Cheesecake tarifi, hem sunum farklılığı hem de lezzet öğeleriyle dikkat çekti.Bu keyifli etkinlik, öğrencilerimizin mesleki gelişimine büyük katkı sağladı. Değerli bilgilerini bizimle paylaşan Kısık Ateş Akemiye ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.