Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılında Van ilinin yeri hedefi olan 'İletişim Becerileri' konusu için velilere bilgilendirme dökümanı hazırlanmıştır.

Mrt

Van'da düzenlenen puanlı atletizm yarışmalarında 1500 metre 800 metre ve 200 metrede il birinciliği il ikinciliği il üçüncülüğü il dördüncülüğünde bütün branşların derecesini okulumuz öğrencilerinden Ayhan Kaya himmet gümüş yunus emre kaya ve Sami yorulmaz almışlardır.

Şiir etkinliğini gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şiir etkinliği kapsamında vefat eden Gökçe Melahat Artun hocamızı andık.

Ock

12.Sınıf Öğrencilerimiz için motivasyon etkinliği yapılmıştır..

Ock

Okul sporları kapsamında Siirt ilinde yapılan Kros Genç erkekler B kategorisinde okulumuz öğrencisi Ayhan Kaya 1. olup Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz öğrencimize. Emeği geçen herkese teşekkürler

Kas

Van Özel Eğitim ve Rehberlik projesi kapsamında görme engelliler için  farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda empati çalışması yapıldı. Birkaç öğrencinin gözleri kapatılıp ellerine baston verildi ve sürekli içinde bulundukları okullarında yürümeleri istendi. Diğer arkadaşları ise yürümelerine yardımcı oldu.Etkinlik sonlandırıldığında ise öğrencilerin duygu ve düşünceleri alındı.Bu etkinlikle öğrencilerin görme engelli bireylerinin yaşamlarındaki zorluklar anlamalari,empati kurmaları, farkındalık oluşturmaları amaçlandı.

Kas

Türkiye geneli Rehberlik ve Psikolojik Danışma programının genel hedefi olan 'Psikolojik Sağlamlık' ile ilgili velilerimiz için rehberlik ve psikolojik danışma servisi tarafından psikolojik saglamlık-veli broşürü hazırlanmıştır.

Haz

2022 2023 Eğitim ve Öğretim yılı karne dağıtım töreni İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki GÜLMEZ ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin katılımıyla bugün ilçemiz Çaldıran Zahide Mehmet Salih Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. Karne dağıtım töreninde İlçe Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER tarafından öğrencilere karneleri dağıtıldı ve ayrıca okul birincisi olan 12. Sınıf öğrencilerinden Nazdar ESER’ e başarı plaketini ve birincilik ödülünü verdi. Karne töreninde öğrenci başarısının önemine değinen İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER, ayrıca öğrencilerin başarılı olmasında emekleri bulunan tüm idareci ve öğretmenlere de teşekkür etti. İlçe Kaymakamımız öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller dileğinde bulundu.

Haz

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri mezuniyet töreni düzenlemiştir.

Haz

Meslek liseleri ailelerle buluşuyor projesi kapsamında, okulumuz tarafından aile ziyaretleri gerçekleştirilmiştir..

Haz

31.05.2023  tarihinde LGS öncesinde okul tanıtımı amacıyla köy okulları ziyaret edilmiştir.

Okulumuzda 11.sınıflar arasında bilgi yarışması yapılmış olup

11/b yiyecek sınıfı birinci olmuştur. Sınıfımızı ve derse giren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda 10. sınıflar arasında bilgi yarışması yapılmış olup 10/A yiyecek sınıfı birinci olmuştur. Sınıfımızı ve derse giren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda 9.sınıflar arasında bilgi yarışması yapılmış olup 9/A yiyecek sınıfı birinci olmuştur. Sınıfımızı ve derse giren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.